Els cuiners han seguit una demostració de recollida de tòfones amb gossos.
Després han seguit una explicació sobre els diversos tipus de tòfona existents al mercat, les seves qualitats, diferències i les possibles aplicacions en cuina. l'explicació acompanyada d'un power point molt didàctic ha anat a càrrec de Dídac Espasa de l'empresa Tòfones de la Conca.
Finalment s'ha fet un maridatge de tòfona negra amb vins de la D.O. Conca de Barberà, concretament del celler Vega Aixalà de Vilanova de Prades.
Excel.lent actuació per donar a conèixer el què es fa a Tarrés. Molt bona participació i, pel que es es pot veure a les fotos, molt bona presentació. Agrair al Jesús i l'Oriol el seu bon treball i productes. Endavant !!
ResponEliminaÉs engrescador descobrir les coses bones de cada poble i l'estimació que s'hi té. Enhorabona.
ResponEliminaFelicitats! És interessantíssim. Això atrau molt la gent. És una realitat d'alt nivell. Molt bona feina!
ResponElimina