dilluns, 16 de març del 2020

L'AJUNTAMENT INFORMA


 L’Ajuntament de Tarrés, informa que degut a la propagació del COVID-19 i la declaració d’Estat d’Alarma, us volem donar la informació per poder resoldre qualsevol dubte.

ATENCIÓ AL PÚBLIC
Atenent les mesures dictades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, amb motiu del SAR-CoV-2, les oficines municipals de l’Ajuntament de Tarrés restaran tancades fins que la situació es pugui restablir.
Qualsevol consulta o tràmit que es vulgui efectuar cal que s’utilitzin algun dels següents canals:
Per telèfon: 973 17 56 20 ( en horari d’oficina)
Per correu electrònic: ajuntament@tarres.cat
Si algun veí/veïna té una necessitat urgent, dubte o qüestió que pugui sorgir, els membres de la corporació municipal estem a la vostra disposició. CONTACTEU AMB NOSALTRES.

CONSULTA MÈDICA
La consulta de la metgessa i la infermera serà en els horaris habituals, es demana a la població que sinó son visites de caràcter urgent es posposin per un altre dia, per consultes podeu trucar al  973 17 58 36 (tel. del consultori local) on us atendrà la metgessa/ infermera en horari de consulta.
Us adjuntem també el telèfon del Cap de les Borges Blanques (973142033), per consultes d’urgències. Us demanem que en feu un us responsable.

RECOMANACIONS
Es recomana a tota la població seguir les indicacions de Sanitat, Protecció Civil així com tots els òrgans competents.
El Govern de la Generalitat de Catalunya demana a la ciutadania limitar al màxim i, si es pot, EVITAR DESPLAÇAMENTS innecessaris. Per evitar la propagació del Virus.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada