divendres, 24 d’abril del 2020

EL "BONA NIT" DE SANT JORDI

Compartim aquest fantàstic vídeo fet per la Núria de ca la Mestra amb les dues cançons que van sonar ahir: el "boig per tu" de SAU tocat amb la gralla per l'Albert i "Un Sant Jordi diferent".
El vídeo incorpora les imatges dels balcons decorats del poble per la festa de Sant Jordi
Gràcies Núria😊😊😊👏👏👏👏

https://www.youtube.com/watch?v=D1m5vltlEOw&t=5s

5 comentaris:

  1. Ha estat emocionant veure i escoltar aquest "bona nit del Dia de Sant Jordi" a Tarrés. Ens doneu enveja per mo poder-hi estar però mitjançant aquest fantàntic video es com si hi fossim "una mica". Gràcies Nuria, gràcies Jordi i gràcies a tots els que ho fan possible. Rebeu un bon feix de "m'agrada" que bé us ho mereixeu !!.

    ResponElimina
  2. Gràcies a vosaltres per fer que aquest Sant Jordi confinat és passes millor!
    Cada dia esperem amb il•lusió que siguin les 21.00h per poder sortir a la finestra a "cridar" bona nit i escoltar la cançó!
    Gràcies gent de Tarrés!
    Núria!!

    ResponElimina
  3. RECTIFICACIÓ AL MEU COMENTARI DE LES 12.52 (primer comentari):
    En el punt on dono les gràcies a la Núria i al Jordi, en realitat tenia que dir Gràcies Núria i gràcies Albert, ja que es l'Albert qui és el que interpreta la melodia. Perdona el lapsus, possiblement degut al confinament ..... a ciutat.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies per fer-nos-el arribar. Gràcies, JORDI i NÚRIA, desvetlla sentiments molt bonics. Us hem sentit molt propers. Us estem molt agraïts.

    ResponElimina
  5. Faig tard però m'uneixo a les felicitacions i al gràcies. Ferm

    ResponElimina