diumenge, 9 d’agost del 2020

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE LA FESTA MAJOR 2020

 COM APUNTAR-SE A LES ACTIVITATS PREVISTES?

Els dies 11 d'agost -dimarts- i el 12 d'agost -dimecres- us podeu apuntar a les activitats programades a la porxada de l'ajuntament entre les 20h i les 21:30h.

QUIN PROTOCOL CAL SEGUIR?

- Cada persona només en podrà apuntar un màxim de 10 en total. 

- Les dades necessàries per apuntar-se són el nom, cognoms i el tel. de cada una de les persones majors de 16 anys que es vulguin apuntar.

- En cas d'apuntar vàries persones, i per ajudar a evitar aglomeracions, es demana que només sigui una persona la que vagi a fer cua per apuntar-se.

- Per ajudar a que la tasca d'apuntar-se sigui ràpida es demana a tothom que abans de fer cua tingui ben clar a quins actes vol assistir.

- Donat que l'aforament de la pista esportiva és limitat alhora d'apuntar-se a les activitats es seguirà els següents criteris de prioritat: primer, les persones empadronades al poble; segon, totes aquelles persones que hi tinguin casa; tercer, les persones que hi estiguin allotjades i quart, la resta de persones que no compleixin els requisits anteriors. 



1 comentari:

  1. Molt ben pensat. S'ha de poder fer i els que no hi càpiguen o no hi sapiguem, entendre que s'ha de posar una normativa. És el que hi ha.

    ResponElimina