dimarts, 15 de desembre del 2020

MISSATGE DE SS. MM. ELS REIS MAGS DE L'ORIENT

NENS I NENES DE TARRÉS

Enguany les mesures pel confinament de la Covid-19 ens condicionaran l'arribada a tots els racons del món, però tenint present que els nens i nenes de Tarrés sabem que s'han portant molt bé, no passarem de llarg del vostre estimat poble però si que ens haurem d'adaptar a la situació de pandèmia que estem vivint. Donat que nosaltres estem en contacte amb molta gent en la nit màgica del 5 de gener, hem de protegir-nos i protegir-vos de possibles contagis.

Per aquest motiu us anunciem que en aquesta ocasió no realitzarem el repartiment de regals a l'església parroquial, com havíem fet aquests darrers anys i ens fa molta il·lusió dir-vos que vindrem a donar-vos els regals a les vostres cases. Això sí, no pujarem a dalt i us demanem ens rebeu a la vostra entrada i així ens podrem saludar respectant les distàncies i les mesures de seguretat.

No volem deixar ningú sense regals de manera que passarem per totes les cases que vulgueu i donarem obsequis als més petits però també als grans; si s'han portat be, tant passarem a les cases on hi hagi una família nombrosa com en aquella que només hi visqui una persona.

Per tal d'organitzar-nos, ja que aquell dia tindrem molta feina, us demanem ens digueu si voldreu que passem per casa vostra i ens ho comuniqueu, en els propers 10 dies, enviant un correu electrònic a comissiotarres@gmail.com Si no teniu correu electrònic segur trobareu alguna manera de fer-nos-ho saber.

Ens trobarem el dia 5 de gener! porteu-vos bé!






 

1 comentari:

  1. Molt bona idea! És una nit molt màgica per a infants i per a tothom. Heu trobat una molt bona solució.

    ResponElimina