dilluns, 28 de desembre del 2020

NOU TALL A LA CARRETERA LV-2014

S'informa als veïns que en motiu d'una nova fuita d'aigua ha estat necessari reobrir la rasa que es va fer la setmana passada just a l'encreuament de la carretera LV-2014 amb el carrer Montserrat, a l'alçada de cal Perdiu. La fuita es localitza, una altra vegada, sota la carretera i per això ha calgut tornar-la a tallar.

Donat que el trànsit s'ha tornat a desviar per dins el nucli urbà, es demana als veïns no aparquin els seus vehicles al carrer Montserrat.

Disculpeu les molèsties.




Adjuntem també un vídeo on es pot veure la fuita d'aigua

 aigua a dojo!

2 comentaris:

  1. Per evitar col.lapsar el trànsit pel carrer Montserrat, i les molèsties als veïns en hores punta, proposaria el desviament per L'Espluga Francolí i direcció Senan fins els Omells i Maldà per enllaçar la LV-2014 i baixar per L'Espluga Calba i Fulleda. I si es ve de Les Borges, agafar direcció l'Espluga Calba i venir per Fulleda. Ho dic per a ajudar.

    ResponElimina
  2. Tots aquests problemes es podrien solucionar si comptéssim amb la nova variant sud pels Freginals, el Comellar i les Vinyosseres, que fa tants anys que reclamem. Clarament fa falta una via alternativa per quan es produeixen embussos d'aquesta mena.

    ResponElimina