dilluns, 22 de març del 2021

NOTÍCIES AL SOMGARRIGUES RELACIONADES AMB TARRÉS

Avui al SomGarrigues digital es poden llegir dues notícies relacionades amb Tarrés, acompanyades de fotografies:

La primera es fa ressò de l'important nombre d'autocaravanes que s'han mogut aquest darrer cap de setmana a la comarca de les Garrigues. En el cas de Tarrés van fer nit al poble 13 autocaravanes la nit de divendres a dissabte i 10 la nit següent, a més d'un moviment constant durant el dia de vehicles que marxaven o arribaven. Podeu llegir la notícia al següent enllaç:

https://www.somgarrigues.cat/noticies/5425/alta-ocupacio-d-autocaravanes-a-les-garrigues-en-el-primer-cap-de-setmana-sense-confinament-comarcal

L'altra notícia es refereix a l'incendi d'ahir, la seva afectació al terme de Fulleda i la participació de membres de l'ADF Sant Jordi en les tasques d'extinció. Podeu llegir la notícia al següent enllaç:

https://www.somgarrigues.cat/noticies/5426/l-incendi-de-senan-ja-estabilitzat-ha-afectat-5-9-hectarees-del-terme-de-fulleda

1 comentari:

  1. Va ser un encert que féssiu la "Zona d'aparcament i estada de caravanes". Us felicito. I la tasca dels ADF'S no té preu. Són dignes d'admiració i de reconeixement. Agraïment total i absolut.GRÀCIES majúscules!

    ResponElimina