dijous, 3 de juny de 2021

FORN DEL RAMON DEL SALVADOR

 FINALITZEN LES OBRES DE RESTAURACIÓ DE LA RUTA DE LA CALÇ

Amb la restauració d'aquest forn s'han acabat les feines de rehabilitació d'elements patrimonials de la ruta de la Calç que s'han dut a terme els darrers quatre mesos.

El darrer forn està situat dins el nucli urbà, just després dels Cups del Perdiuet, al carrer Charles de Foulcauld.
Les feines van començar amb el desenrunament de l'olla, plena de pedres i deixalles.Després s'ha procedit a reconstruir tota la part caiguda de l'olla.


Les dues darreres fotografies ens mostren el resultat final.Ara restarà pendent resenyalitzar la ruta per millorar-ne el recorregut.
2 comentaris:

  1. Resultat impressionant que canvia i millora moltíssim la imatge d'aquest entorn tan a prop del nucli del poble. Sens dubte, pensem que possiblement serà un dels més visitats. Amb aquest forn rehabilitat es tanca tot un gran treball que reconeixem s'ha fet molt dignament. I ara a disfrutar-ho !!. Moltes gràcies a tots que ho han fet possible.

    ResponElimina
  2. Ha estat una tasca extraordinària de restauració del patrimoni. Només podem tenir paraules d'agraïment i lloança per tot el que heu fet. Gràcies majúscules. Farem la ruta i, de ben segur, que la gaudirem força.

    ResponElimina