divendres, 13 d’agost del 2021

ES RETIRA DE LA FAÇANA DE L'AJUNTAMENT LA PANCARTA REFERENT ALS PRESOS POLÍTICS

Tot i que els indults dictats pel govern espanyol van suposar, a finals de juny, la posada en llibertat dels presos polítics catalans, hi ha diversos recursos presentats al Tribunal Suprem pendents de resoldre.

A l'espera que no hi hagi marxa enrere en aquesta qüestió, la corporació municipal ha decidit, aprofitant la Festa Major, retirar la pancarta que demanava llibertat per als presos polítics tot desitjant que no sigui necessari tornar-la a posar.

Tot i així cal tenir present encara les persones que han hagut d'exiliar-se i els milers de ciutadans represaliats que l'estat ha jutjat o té pendent de fer-ho. Les actuacions del Tribunal de Cuentas són un molt bon exemple d'aquest escarni emprès per l'estat espanyol contra l'independentisme català.




1 comentari:

  1. Sou un exemple d'Ajuntament compromès amb el país i les persones, implicat en les causes justes. Personalment, estic molt orgullós de l'alcalde, la regidora i el regidor que tenim, i de tothom que treballa cada dia perquè el poble avanci. Gràcies majúscules.

    ResponElimina