dijous, 6 de gener del 2022

IMATGES DE LA CAVALCADA DE REIS 2022

 Ahir va ser una nit màgica a Tarrés. Els reis van arribar amb tres carrosses per complir els desitjos de grans i petits.

















Ahir els Reis d'Orient es van recordar del Ramon Palau i de la seva dedicació durant molts anys a preparar l'arribada dels Reis a Tarrés.


Reproduïm les paraules que SS. MM Els Reis d'Orient van dedicar al Ramon Palau:

"En la nostra visita d’enguany a Tarrés volem fer un agraïment especial al Ramon, el Nen de Tarrés. Sabem que durant molts anys  has ajudat a que la nostra visita al poble es fes amb carrosses ben boniques i originals. Has treballat d’una manera altruista perquè aquesta nit especial per als nens i nenes sigui el més lluïda possible i nosaltres, com que som màgics i tot ho veiem, et volem donar les gràcies i t’oferim aquest obsequi que et recordi per sempre el teu preuat treball."

Aquest és el quadre que li van regalar.


A Tarrés al dia ens afegim a aquest merescut homenatge. Gràcies Ramon!!









2 comentaris:

  1. Estimat RAMON, ets un ARTISTÀS, UN TREBALLADOR EMPEDREÏT, una BELLÍSSIMA PERSONA. Ets d'aquells que fan avançar pobles i nacions. Moltes gràcies per tot, que és "molt". Que la vida et permeti gaudir mooooolts anys!

    ResponElimina
  2. Felicitats i agraïment a l'Ajuntament per aquest detall tan bonic. I gràcies a tothom que fa possible, any rera any, la celebració de la Diada de Reis.

    ResponElimina