dijous, 24 de març del 2022

UN NOU ACCÉS A L'ANTIGA AUTOPISTA A PROP DE TARRÉS!

 La notícia ha estat publicada per EFMR.cat. Segons aquest mitjà "El Ministeri de Transports i Mobilitat preveu invertir 130 milions d’euros en nou accessos a les autopistes AP-7 i AP-2 a la demarcació. Entre els punts destacats es troba la creació d’un nou accés a l’AP-2 a Vimbodí amb una inversió de quatre milions d’euros.

Aquesta és una reclamació que s’havia reactivat a la comarca des del cessament del pagament de les autopistes. El mes d’octubre de l’any passat alcaldes de Vimbodí, Vilanova de Prades, Vallclara, Omellons i Tarrés ja es van reunir per reclamar aquesta connexió. Per connectar l’AP-2 amb l’N-240, es crearan dues rotondes a l’altura del pas de les dues vies pel municipi de Vimbodí."

Com es pot veure a la fotografia l'accés quedarà just al límit del terme de Tarrés però ens serem plenament beneficiaris. Era qüestió de temps que es certifiqués la construcció d'aquest accés ja que l'encreuament de les dues vies en aquest punt el convertien en un lloc idoni per fer-lo. 

Convençuts des de Tarrés que l'autopista ha de deixar de ser una via que "passi pel territori" (com era fins ara), a una via que "vertebra" el territori (com esperem sigui un cop es construexi l'accés avui anunciat).

Podeu llegir la notícia sencera al següent enllaç: https://www.efmr.cat/blog/2022/03/24/vimbodi-montblanc-comptaran-acces-ap-2-ap-7/

2 comentaris:

  1. Molt bé!!! Una notícia excel·lent! Tarrés és dels pobles més ben comunicats de la comarca. I aquesta actuació reblarà el clau. Felicitats a tots els alcaldes i, en especial, al nostre, per haver assolit aquesta fita.

    ResponElimina
  2. Bona notícia d'aquesta millora que facilita l'accés a Tarrés. I a més, eliminemn el trajecte en un tram de la cada cop més perillosa N240. Bona gestió !! Gràcies.

    ResponElimina