dimarts, 19 de juliol del 2022

CONVOCATÒRIA D'AJUTS LEADER

S’ha obert una nova convocatòria dels Ajuts Leader i que per això inicia unes sessions informatives que aquest 2022 es faran en dos formats, presencial i virtual, i amb inscripció prèvia.

 

Els ajuts Leader són subvencions a fons perdut que poden arribar fins un 40% de la inversió que realitzin les empreses i els emprenedors de negocis situats a l’àmbit territorial Leader, per tal de fomentar la diversificació de les economies rurals i millorar-ne la qualitat de vida. Recordar també que queden excloses de ser persones beneficiàries d'aquests ajuts les persones físiques o jurídiques que reuneixin els requisits i les condicions per participar en les convocatòries d'ajuts associats al Contracte global d'explotació. I que no són subvencionables les inversions relacionades amb la producció de productes agrícoles, ramaders, forestals com també les del sector vitivinícola.

 

Per tal d'informar a totes aquelles persones/entitats de naturales PRIVADA, o entitats de naturalesa PÚBLICA, des de la nostra associació oferim aquesta sessió que detallem a continuació s les Garrigues:

  • Divendres 29 de juliol, a les 13h, a la Sala de plens del Consell Comarcal de les Garrigues, a Les Borges Blanques

 

Aquestes sessió inclou una explicació breu de les bases i convocatòria d'Ajuts Leader i l'atenció de dubtes.

 

Per inscriure's a la sessió a la qual es vulgui assistir cal omplir el formulari que adjuntem a continuació:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDfA2i075yW-Pb5AS_LNO8uSkdsgfgXujUDo-k2v_BR1ggaQ/viewform

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada