dilluns, 3 d’octubre del 2022

EL CAP DE LES BORGES BLANQUES INFORMA

 NOU HORARI DE LA METGESSA I LA INFERMERA 

L'Àrea Bàsica de les Borges Blanques ha reestructurat els serveis dels municipis als quals dona atenció mèdica i segons informa la metgessa, a partir d'aquesta setmana la metgessa i la infermera passaran consulta conjuntament tots els divendres a partir de 2/4 de 9 del matí i fins a les 12 del migdia.

A partir d'aquest moment el Consultori Mèdic de Vinaixa deixa de ser el nostre consultori de referència i passa a ser el consultori mèdic de l'Espluga Calba. 

De manera que qualsevol urgència que sorgeixi fora de l'horari del nostre consultori caldrà dirigir-se on hi hagi la metgessa en aquell moment, segons el llistat de consultoris que s'adjunta.


La metgessa del municipi passa a ser la dra. Pilar Elies i la infermera la Carlota Samperí. A partir d'ara qualsevol mena d'analítica o prova que es feia a Vinaixa passarà a fer-se a l'Espluga Calba en l'horari que s'adjunta.


L'AJUNTAMENT DE TARRÉS INFORMA: El CAP de les Borges Blanques no ha comunicat oficialment aquests canvis a l'ajuntament que demanarà explicacions als responsables del CAP pels canvis i realitzarà les reclamacions que cregui convenient per tal de defensar els drets dels usuaris de Tarrés.




1 comentari:

  1. Moltes gràcies per la informació i per la vostra cura i dedicació envers la gent.

    ResponElimina