dimarts, 18 d’octubre del 2022

SURT A LICITACIÓ PÚBLICA L'OBRA "MILLORA DE LA RUTA DELS CAMINS DE L'AIGUA AL SECÀ"

Aquesta obra està subvencionada en un 60% pels fons europeus LEADER i suposarà la restauració de diversos elements patrimonials del terme. 

La rehabilitació més espectacular correspondrà a la cabana del Mas del Farreret, als Masos, que es restaurarà utilitzant materials tradicionals i on també s'hi ubicarà un WC sec.

Es pot trobar tota la informació al perfil del contractant de la pàgina web de l'ajuntament: LICITACIÓ PÚBLICA 

Adjuntem les dades principals:

Adjuntem un seguit d'imatges extretes del projecte d'execució. Les primeres corresponen a la seva ubicació al fondo dels Masos.




La cabana es troba en molt mal estat de conservació, amb la teulada mig caiguda que serà refeta amb materials tradicionals (bigues de fusta, canyís i teula àrab). S'hi restaurarà la llar de foc, la cisterna i tots els elements interiors.




Com es pot veure al darrer planell també s'hi ubicarà un wc sec i ecològic i dues taules de pedra amb bancs davant la cabana.


Una vegada adjudicada l'obra, hi haurà tres mesos dur a terme les obres. Es preveu la seva finalització als voltants del mes d'abril de l'any vinent.



3 comentaris:

  1. Cal reconèixer la tasca que esteu fent en les millores de Tarrés i els seus voltants. L'arranjament d'aquesta ruta del Camins al Secà representa molt bona actuació, aprofitant les ajudes disponibles. Gràcies Ajuntament i l'equip que ho fa possible. !!

    ResponElimina
  2. Tot són bones noves: Fer i refer, mimar les arrels. Com m'agradaria poder-ho admirar i dir-vos un GRÀCIES com el campanar del nostre poble.
    Moltes gràcies

    ResponElimina
  3. Molt bona notícia. Un projecte digne d'admirar. Memòria històrica en estat pur. Felicitats i agraïment sentits.

    ResponElimina