dimecres, 28 de desembre del 2022

UN VEÍ DE TARRÉS COMPRA UNA ESGLÉSIA

Avui es pot llegir al diari EL PUNT AVUI que un veí del poble de Tarrés, del qual en manté l'anonimat, ha comprat una església romànica que pròximament serà traslladada, pedra a pedra, fins al municipi.


Adjuntem la fotografia de l'església en qüestió. Sembla que una parròquia endeutada ha hagut de vendre's una de les dues esglésies que tenia per fer front al manteniment de l'altra església.

El rotatiu relaciona la compra amb el fet que aquest veí ha estat agraciat recentment amb un dels premis de la "Loteria de Navidad". 

Des del blog es demana als veïns i veïnes si poden aportar més informació sobre els possibles agraciats en la loteria... 



5 comentaris:

  1. Bona notícia !! Aixó pot portar molts de visitants si finalment la reconstruís al poble. Seria convenient que l'Ajuntament facilités la cosa oferint la zona de Fontfreda, perquè aixís es podrien organitzar excursions i romiatges. Possiblement implicaria la construcció d'un gran estacionament d'autobusos i tal vegada anar pensant en un helioport. Esperem que la Grossa nostra doni la sort a més gent de Tarrés...

    ResponElimina
  2. Bona nova, pel poble.!!!!
    Si em permeteu un suggeriment: Penso que els qui van fer el trasllat de la casa de la Mare de Déu al Loreto, deuen tenir bona experiència i podrien donar bons consells.
    Què surti bé i tingueu un bon eixit.

    ResponElimina
  3. Aquests de Tarrés van molt forts! Tothom els admira perquè són únics en petar-ho! Els habitants dels pobles veïns aquessin comprat una cabana, una pallissa... Però, aquí, la gent QUAN la "fa", la FA GROSSA!

    ResponElimina