dimarts, 14 de març del 2023

FINALITZADES LES MILLORES A LA RUTA DELS CAMINS DE L'AIGUA AL SECÀ

L'ajut de fons europeus LEADER ha permès realitzar, en els darrers dos mesos, diverses obres de millora en espais de la ruta, alguns al terme i d'altres dins el nucli urbà.

Els llocs on s'ha actuat han estat 4: la zona del Sindicat, la zona d'autocaravanes, la pedrera dels Costers Morers i la cabana del Mas del Farreret.

Al Sindicat, aprofitant que és la zona d'aparcament dels que fan la ruta, s'ha pogut millorar el marge on hi ha els cartells informatius.



Donat que la ruta passa pel camí que hi ha just sota l'aparcament d'autocaravanes, això ha permès refer un tram d'aquest i posar-hi la barana.



Al Mas del Farreret s'ha restaurat completament la cabana, s'hi ha afegit un wc exterior i un parell de taules de pedra.



Finalment, la pedrera dels Costers Morers ha estat adequada a les visites, posant-hi una barana per evitar caigudes en el desnivell.



El que ara queda pendent és diversos cartells explicatius que es col·locaran a la pedrera i al Mas del Farreret.

1 comentari:

  1. Ha quedat preciós. Un reclam motivador per als que ens visiten i un més dels molts que té Tarrés per viure'ns orgullosos i feliços del que varen fer els avantpassats.

    ResponElimina