dimarts, 30 de maig del 2023

EL DANIEL ARBÓS PUBLICA UN NOU LLIBRE

 El dia 7 de juny surt a la venda la novel·la  que porta per títol Les males decisions, de l'editorial Empúries.

Daniel Arbós torna a la novel·la de la mà d’un antiheroi fatalista i hilarant




Sinopsi: "A punt de morir esclafat per un hipopòtam de 2.000 quilos, el protagonista, un noi fill d'una de les famílies més riques i influents de Catalunya, fa un repàs de la seva vida i reflexiona sobre les decisions que l'han dut a aquella situació fatídica. Segons l'editorial és "una novel·la contemporània i fresca, impossible de deixar i que no estalvia càrregues de profunditat sobre la cultura de l’èxit, les trajectòries vitals coherents i imparables i els atzars que governen la nostra vida mentre, inevitablement, fem altres plans."



Daniel Arbós i Labairu (Barcelona, 1976). Llicenciat en biologia, es dedica professionalment al periodisme i la comunicació científica. Ha publicat les novel·les Deu top-models i una boja que parla sola (RBA-La Magrana, 2015) i Amb l'aigua al coll (Amsterdam, 2017) i és coautor dels llibres de divulgació Pa ciència, la nostra. Curiositats científiques del dia a dia (Angle Editorial, 2016) i 14 maneres de destruir la humanitat (Angle Editorial. 2019).

1 comentari:

  1. Felicitaaaaaats, DANIEL! Excel·lent! Pinta molt bé! Seria una satisfacció i un gaudi molt gran que poguessis venir a PRESENTAR-LO a Tarrés. Una abraçada!

    ResponElimina