dilluns, 8 de maig del 2023

REOBERTURA DEL SINDICAT

Bon dia, aquest dissabte dia 13 de maig, a les 11 h, esteu tots convidats a un refrigeri amb motiu de la inauguració del Sindicat.

Us explicarem els petits canvis que hem fet, així com la nova proposta del restaurant, basat en el Bufet Garriguenc, un bufet lliure que oferirem els dissabtes, diumenges al migdia i festius, on els productes de la terra tenen un gran protagonisme, començant per un ventall d'olis de la D.O. 
Agrair la col·laboració del Celler Pere Brincs (Miriam Pocurull), Celler Farré-Garriga i Vins Ciurana. 
També dir-vos que divendres 12 a la tarda ja tindrem obert el bar i el restaurant,
Per finalitzar, agrair l'ajuda de l'Ajuntament durant aquests dies de preparació. Ens hem sentit com a casa i ens posem a la vostra disposició pel que convingui. 

Òscar Balsells



5 comentaris:

  1. Moltes gràcies, ÒSCAR. Esperem i desitgem que aquesta sigui una etapa llarga i sostinguda de col·laboració per part de tothom, que puguis veure complerts els teus objectius i alhora que tot el poble i qui ens visiti en resulti beneficiat i n'acabo satisfet. Molta sort i molt d'encert! Ànims i, com deien abans, "Endavant les atxes".

    ResponElimina
  2. D'això se'n diu començar molt be! Contenta pel poble!

    ResponElimina
  3. Benvinguts siguin els nous responsables del Sindicat. Estàvem esperant aquesta reobertura i us desitgem una bona i llarga estada. Gràcies a tots que ho han fet possible. Ànim !!

    ResponElimina
  4. Molt bé, incloses les iniciatives de recorreguts, premis, el Facebook!!! D'acord amb els comentaris !
    Haurem de seguir i donar suport la iniciativa :
    https://www.newtral.es/ley-bares-teruel-existe/20230414/

    ResponElimina