diumenge, 28 de maig del 2023

RESULTATS DE LES ELECCIONS MUNICIPALS A TARRÉS

Nombre d'electors: 94

Vots emesos: 78

Vots nuls: 0


Vots en blanc: 3


Participació: 82, 97


1. Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés (PSC-CP)

Miguel Pueyo Perez 1


2. Endavant Tarrés - Compromís (CM)

Carles Móra Tuxans 58

Adelaida Villar Calvet 48

Joan Palau Estradé 63


3. Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal (ERC-AM)

Maria Teresa Royo Martínez 46

Edita Campmajo i Arqued 39





12 comentaris:

  1. Desitjo que el més VOTAT, sigui el ALCALDE DEL NOSTRE POBLE.
    Per la democràcia, i el sistema de la votacio, TINDRIA QUE SER AXI

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment d'acord. L'alcalde hauria de ser la persona més votada.

      Elimina
  2. També penso el mateix!

    ResponElimina
  3. I si la persona mes votada, no vol ser alcalde o alcaldesa? Se l’ha d’obligar? Pregunto

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies a totes les persones que m han votat.Les meves circumstàncies personals no em permeten acceptar l alcaldia.El nostre equip ha delegat la confiança a en CARLES per l experiència que té i per la disponibilitat i estima que mostra amb la gent i amb el poble

    ResponElimina
  5. Adelaida Villar. Bona nit a tothom, en Carles Mora disposa del temps de les ganes i d'una experiéncia que sens dubte nosaltres en aques moment no tenim, plena confiança a ell i a tot l'equip.

    ResponElimina
  6. Felicitats a tot@s. Es un equip equilibrat i cohesionat que, més enllà de veure qui mana, volen estar al servei del poble oferint cada un@ el millor d’ell@s. Endavant equip!!! De ben segur ho fareu molt bé.

    ResponElimina
  7. La diversitat de criteris en veure la realegrat, pot ajudar a enriquir la visi de la realitat i si hi ha un diàleg sincer i respectuós, segur que serà beneficis per a tots. Bona empenta

    ResponElimina
  8. Molt BONA TARDA als ANÒNIMS i a tothom que llegeixi aquest bloc. Home! Me n'alegro que hi hagi opinions sobre els resultats de les eleccions. M'agrada molt parlar i bescanviar opinions. Jo em vaig presentar perquè hi hagué persones que m'ho varen demanar. Em varen dir que el poble necessitava una persona amb experiència. Vaig anar a veure tarresans i tarresanes perquè es presentessin per alcalde/alcaldessa. Davant lescreiterades negatives, vaig assumir-ho i vaig cercar persones que volguessin acompanyar-me. Tothora em deixaren clar que es presentaven per "REGIDOR/A", comprometent-se d'agafar, POTSER, el relleu en el proper mandat. Ahir, veient que en JOAN va treure 5 vots (1'98%) més que jo del total de 252 que es varen emetre, li vaig insistir que agafés l'alcaldia. Rotund i ràpid em va contestar que NO, que no tenia L'EXPERIÈNCIA que es necessita ni la DISPONIBILITAT. Vaig insistir i segueixo insistint. Cal aclarir i remarcar que qui és presenta ho fa des del VOLUNTARIAT. Que no obté RES MATERIAL a canvi de les MOLTES hores de dedicació. És MOLT D'AGRAIR que hi hagi persones GENEROSES, molt GENEROSES, que ens OFERIM a servir el poble perquè l'estimem. Fa anys que va succeir una cosa semblant. El NEN de Ca l'estanc, en RAMON (la feina del qual he lloat moltes vegades) va treure més vots que en JESÚS (a qui aprecio molt com ELL sap). I, finalment, l'alcalde fou en JESÚS. No hi ha res a discutir. Fou decisió seva delegar-hi la confiança i el càrrec. Actualment tinc una vida dolça i tranquil·la. No tinc necessitat psicològica ni visc en neguit per ser alcalde. Només em mou el SERVIR els qui m'ho varen demanar i tot el poble. SERVIR. Ho faig des dels 16 anys, quan ensenyava els subsaharians la nostra llengua, i no he parat de fer-ho allí on he anat. Gràcies a tothom que m'ha donat la confiança i que ha votat a tots els membres de l'equip. Al cap i a la fi, la prioritat no som nosaltres, sinó TARRÉS. Una abraçada i un somriure molt grans a tothom.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé Carles, unes paraules sàvies i sinceres. Crec que tots sabíem quin era l'equip de govern que es presentava i qui en seria l'alcalde, fos quin fos el resultat. Tal com dius, no és la primera, ni la segona, ni la tercera vegada que passa una cosa així, i això és el menys important. El que compta és que l'equip que passa al davant, treballi pel poble i entre tots poguem sentir-nos orgullosos de viure en el poble on vivim.
      Passar al capdavant no és fàcil ni agraït, i, al cap i a la fi, els vots no deixen de ser un número, el que importa és que es facin les coses amb il·lusió i per a tots.
      Felicitats a tot l'equip i, si necessiteu un cop de mà, aquí estaré, perquè si tots hi posem un granet de sorra les coses surten més bé.
      Visca Tarrés!

      Elimina
  9. Perquè us amagueu sempre darrera d'un anònim??Doncs molt senzill: perquè la vostra intenció no és ni ha estat mai mirar pel bé del poble!!Només us ompliu la boca i critiqueu!!! Però no se us veu enlloc per ajudar, proposar i construir un Tarrés millor!!
    Endavant equip!!Segur que ho fareu molt bé!!Confio plenament en cadascú de vosaltres!!I és evident que no serà fàcil, no tot sortirà bé i no tothom n'estarà content(això mateix n'és un bon exemple)
    però, sabeu què?Som humans i tenim dret a equivocar-nos!La vida és un aprenatge!!Jo confio en la bondat d'aquest equip!!i una altra cosa: sort en tenim en un poble tant petit que hi hagi VOLUNTARIS que decideixin perdre el seu temps de manera altruista per dedicar-lo al poble!!
    Gràcies, molts ànims i endavant!!

    ResponElimina
  10. Araceli. Encantada de ser part d aquest poble i amb el póquet que porto aquí vivint molt contenta AMB l alcalde que Hi havia fins ara en Ramón M. I a la vegada contenta que sigui en Carles, la primera persona que hem va donar informacio de tot el poble i voltants. Gràcies

    ResponElimina