divendres, 7 de juliol del 2023

FORMACIÓ TAMEANA A TARRÉS

Durant el cap de setmana 1 i 2 de juliol a les instal·lacions de l’Escola de Tarrés, A Cau de Bosc, es va portar a terme la formació Tameana, organitzat per la mateixa escola. Heu sentit  parlar alguna vegada de Tameana?

És una técnica vibratoria que treballa amb cristalls de quars, codis vibratoris i símbols, i quan es combinen entre ells, desperten en nosaltres un procés de transformació a diferents nivells. 

La vibració dels quars activats, actuen en la persona eliminant els obstacles que impedeixen veure amb claredat, i a la vegada impulsen aquelles accions que ens cal fer per seguir el camí de l’ànima. 

Tameana ens convida a mobilitzar el potencial intrínsec de cadascú per poder expressar la naturalesa originaria que som en equilibri amb l’univers.

El curs va estar ple amb 10 participants i les dues facilitadores. Amb l'èxit que ha tingut el tornaran a fer, encara no tenen les dades exactes.  

I tu, t’animes a formar-te en Tameana?



5 comentaris:

  1. No tenia ni idea d'aquesta tècnica ni del curset que s'ha fet. S'havia anunciat prèviament ?. Per cert, el redactat grinyola una mica per les paraules incorrectes en català. De bon rotllo... Gràcies per la publicació.

    ResponElimina
  2. Gràcies per la informació Henar!
    Sempre és bo conèixer noves tècniques per créixer com a persones, bona falta que fa...
    Pel que fa al comentari anterior, crec que seria bo que tothom posés el nom al fer el comentari, no passa res per saber qui ha escrit... L'Henar està fent un gran esforç i s'ha de valorar el que fa, qui la conegui sabrà el per què.
    Moltes gràcies Henar!

    ResponElimina
  3. Respostes

    1. Henar Gomez
      22:41 (hace 5 minutos)
      para mí

      Per a més informació del proper curs de Tameana et pots posar en contacte amb l’Eva i la Roser de l’Escola de Tarrés, A Cau de Bosc, enviant un correu electrònic a: acaudebosc@gmail.com.

      Elimina
  4. És molt interessant. Una excel·lent aportació, HENAR. De ben segur que les persones que hi aposten en queden ben satisfetes. Moltes gràcies, molt agraït

    ResponElimina