dimecres, 2 d’agost del 2023

Matí fent dibuixos animats a l'esplai

Aquesta setmana els infants de l’esplai de Tarrés han après a fer dibuixos animats! 

La Pilar, que en sap tant d'explicar contes, ha explicat la història ‘El Cirerer' fent servir objectes amb els quals els infants han pogut interactuar. I, després, amb l’ajuda de la Blossom, que s’especialitza en animació ‘stop-frame’, han posat moviment al conte convertint-lo en una animació. 

 

La Pilar explicant un conte a un grup d'infants en rotllana

Tres infants de l'esplai fent animació mirant una tauleta
Infants de l'esplai fent animació. Fotos i vídeo resum fets per la Blossom 

 

Per fer-ho ha calgut dibuixar i pintar els personatges del conte, com les papallones, les pastanagues i les cireres. També ha calgut posar una mica de color i relleu a l’arbre fent servir branquetes del bosc. I després ha calgut molta cura i paciència per fer moure els personatges a poc a poc. Per cada segon de pel•lícula calen 24 imatges, que en realitat són 12 fotos gràcies a l’aplicació de fer animació.  Avui pel taller el grup ha fet servir l’aplicació ‘I Can Animate’. Aquí teniu el vídeo final, un treball en grups que requeria no només cura si no també treball en equip!




 

3 comentaris:

  1. Els nens s'ho van passar molt bé!!!! Gràcies Pilar i Blossom per aquesta experiència!

    ResponElimina
  2. Quin treball més bonic!!! Moltes gràcies Pilar i Blossom 🤗

    ResponElimina
  3. És meravellós! Un AGRAÏMENT amb majúscules a la PILAR i a la BLOSSOM per la seva didàctica activa i engrescadora, capaç de motivar els infants tan eficaçment. He parlat amb alguns d'ells i estaven molt contents. Entre tots, fem avançar Tarrés en tots els àmbits. GRÀCIES.

    ResponElimina