dissabte, 28 d’octubre del 2023

PASTÍS DE FORMATGE DE LA MARTA DE CAL ROIG

El pastís de formatge és sens dubte una de les receptes de pastissos més fàcils de preparar i de les més gustoses, i, gràcies a la seva textura entre pastosa i cremosa i al seu sabor suau, és sempre una garantia d'èxit. Encara que hi ha maneres de preparar-lo fred, sense necessitat de fornejar, aquesta recepta, de la Marta de Cal Roig, es basa en el pastís més tradicional i la veritat és que treballar-la al forn la fa un xic més especial. Preparar-lo no requereix més de 10 de minuts. 

Fotografia d'un tros de pastís de formatge de la Marta de Cal Roig.

A continuació us expliquem la recepta per a vuit persones, amb tots els ingredients necessaris i el pas a pas perquè quedi simplement deliciós. Preneu nota. 

Ingredients: 

- 7 ous 

- 1kg de formatge crema 

- 400g de sucre blanc 

- 1/2l de nata per muntar 

- 1 cullerada de farina de blat

Elaboració: 

Lo primer que farem serà encendre el forn i deixar-lo durant uns 15 minuts a 200 graus centígrads. Mentres agafarem el formatge crema i ho ficarem a un bol amb el sucre, ho integrarem tot amb unes varilles manuals o elèctriques, Després afegirem els ous d'un en un, quan estan tots els ous ficarem la nata per muntar i ho barrejarem amb les barilles. Per finalitzar ficarem la cullerada de farina tamisada, ho integrarem tot molt bé amb les barilles fins que quedi una massa fina i homogènia. Per un altre banda agafarem paper vegetal, el mullarem, el ficarem a un motlle i abocarem la massa. Ho posarem dins del forn precalentat durant uns 45 minuts a 180 graus centígrads, però tot dependrà de cada forn. Per a la cobertura podem deixar-lo tal qual, recobrim de la confitura que més ens agradi o empolvorem simplement amb sucre glacé.

Bon profit!

I vosaltres, com feu el pastís de formatge?

Volem donar les gràcies a la Marta de Cal Roig per compartir aquesta deliciosa recepta amb tots nosaltres. I aprofitem per animar-vos a participar als que encara no ho heu fet i us agradaria compartir les vostres receptes, trucs, el que us vingui de gust. Us podeu posar en contacte amb l'Anna Colom o amb mi mateixa, l'Henar Gómez. També teniu l'opció d'enviar un correo a tarresaldia2023@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada