dijous, 5 d’octubre del 2023

XERRADA GRATUÏTA I CURS D’INTRODUCCIÓ A L’AYURVEDA

Aquest dissabte 7 d’octubre, a les19h de la tarda, al Sindicat de Tarrés podreu gaudir d’una xerrada d’introducció a la medicina Ayurveda, “Crea la salut que desitges amb la medicina Ayurveda”, a càrrec del Jordi Girard de Lumbiniyogastudio. I si voleu aprofundir en el tema, el dies 14 i 15 d’octubre,  es farà el Curs d’introducció a la medicina Ayurveda. 




Per a qui no conegui gaire la Medicina de l’Ayurveda, a continuació us deixem una breu explicació i presentació del mateix Jordi Girard, Coach de Salut i Terapeuta de Ayurveda:

"Hola a tothom! Sóc el Jordi Girard, us presento el Curs d'Introducció a l'Ayurveda que farem a Tarrés el proper dissabte i diumenge 13 i 14 d'octubre. Descobrir l'Ayurveda, la medicina tradicional de l'Índia, és aprendre a observar el teu cos, a entendre els símptomes que mostres abans de que esdevinguin una malaltia, perquè t'engreixes més o menys fàcilment,... i també de què pots fer per a compensar aquestes molèsties que aprens a observar. Sovint diem "Jo sóc així". No és que siguis així, el que passa és que ens hem acostumat a sentir i pensar de la mateixa manera sempre, i ara ja no sabem sortir de la nostra bombolla. I quan veus que té solució, que no cal patir més, que la meva natura és tenir salut i alegria.... TOT CANVIA!! L'Ayurveda és això, és aquest REGAL!! El dissabte 14 i el diumenge 15 d'octubre donaré un CURS D'INTRODUCCIÓ A L'AYURVEDA. A Tarrés, a l'edifici del Sindicat. Els dos dies, matí i tarda. (9-14h i 16-19h). I t'enduràs aquest regal, el saber que tot té un ordre, que pots sortir de l'estat actual i descobrir que el cos pot estar sà, la ment pot estar tranquila, que trobaràs ordre on ara sembla que hi hagi caos. El curs et donarà esperança i eines, solucions pràctiques per posar en el teu dia a dia, per a tu i per als teus. Mira el cartell del curs per a veure'n els detalls del programa i tot el que inclou, que no és poc.  Inclou les classes dels dos dies, material didàctic, videos online, documentació, sessió individualitzada amb mi, descompte per retir i viatge a l'Índia, un mes a la comunitat El Cambio Eres Tu,... I el preu és de 195€. Passaràs dos dies a Tarrés descobrint-te, aprenent a observar-te, a cuidar-te, a relaxar-te, a alimentar-te i a desintoxicar-te el cos i la ment. Dos dies per a transformar tota una vida! I t'ho dic per experiència pròpia. A mi em va transformar fa 10 anys un curs com el que pots fer tu d'aquí uns dies. Em va mostrar l'harmonia en la meva vida, la calma i l'esperança. I de tot cor la meva intenció és mostrar-te aquesta llum a tu també. T'envio una forta abraçada, i molta llum,

Jordi 

Allibera la Joia de Viure! ”

Per a més informació: 

http://www.lumbiniyogastudio.com/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada