Avui pengem la recepta dels cargols a la salsa que fa el Julio i que podeu tastar al Sindicat de Tarrés.
El Julio va explicar a l'Henar els ingredients i passos per aquesta recepta.
Primer bulliu els cargols en aigua abundant amb una mica de sal, amb fulles de llorer i herbes provençals.
Un cop bullits, que trigarà entre 10 i 15 minuts, s’esbandeixen, i passem a fer el sofregit.
El sofregit és una picada d’all, cebra, pebrot vermell i pebrot verd. Després se li afegeix el tomàquet fregit, i una mica de bitxo, al gust, i una mica de xoriço picant o pimentó picant. Un cop estigui tot ben sofregit, se li afegeixen els cargols, i un bon raig de vi blanc. Es posa el foc alt perquè s’evapori l’alcohol i després s’afegeix aigua i es deixa que faci xup-xup.
I ja està, us sortiran com els de la foto!
Cargols amb salsa del Julio, El Sindicat de Tarrés |
Gràcies Henar, Julio i Òscar per apropar-nos la recepta!
Quina bona pinta que fan! Els haurem de tastar com més aviat, millor!!!
ResponElimina