dilluns, 29 de juliol del 2024

LES CASES OBREN LES PORTES DURANT LA PRIMERA EDICIÓ DEL TARRÉSART

Aquest cap de setmana un total de 14 cases van obrir les seves portes per mostrar talents del veïnat de Tarrés d’ara i d’abans. Olis, acrílics, aquarel•les, peces antigues, escultures, punta de coixí, el forn de pa
de cal Pastisser, i col•leccions vàries.

La pallisa de cal Gili, una de les cases expositores


Notícia a la premsa local sobre el TarrésArt mostrant l'art de la Maria Sanahuja a cal Xifrenet
 

Les cases van rebre tant Tarresans i Tarresanes com visitants de les comarques del voltant, que seguien la ruta indicada al programa del festival i les fletxes repartides pels carrers del poble. 

Mapa i llista de cases participants al TarrésArt

A més, durant el cap de setmana van tenir lloc actuacions musicals i una actuació de pintura corporal (body paint) a càrrec del grup d’art social Estigma i els artistes Anna Bória i Carles Herebia. 

Una de les actuacions musicals, amb lectura de poesia, la van protagonitzar els músics locals Núria Gil i Aleix Sala i els rapsodes de Tarrés Pilar Ribera, Carles Móra, Lourdes Palau i Miquel Saladrigues. L’altra actuació musical la va acollir el restaurant de les piscines i va anar a càrrec del grup Mel i Mató.

Actuació musical i lectura de poesia als safaretjos de Tarrés

Grup Mel i Mató durant el Vermut musical a les piscines


També van tenir lloc dos tallers organitzats per l’Escola Bosc, que va comptar sobretot amb la participació dels infants.

Taller de platets botànics a l'escola A Cau de Bosc


Durant el cap de setmana, les participants i visitants podien deixar el seu toc artístic en una tela mural. La pintura col•lectiva que en va resultar es va sortejar al final del diumenge i la va guanyar en Francisco del Corralet.

Mural col•lectiu abans del sorteig

La premsa, ràdio i televisió de comarques i província s'han fet ressò del TarrésArt, amb el suport de la difusió feta pel Sindicat.



2 comentaris:

  1. Ha estat una experiència molt positiva. Gràcies a totes les persones que ho han fet possible; a les organitzadores, a les llars col·laboradores i a les persones que hi han donat suport.

    ResponElimina
  2. Una forma molt simpàtica de compartir coses de les propies cases. Bé per la Roser S.

    ResponElimina