No us podeu imaginar les ganes que teníem de fer aquesta publicació… Per fi la recepta de les Trufes amb oli de tòfona del Sindicat de Tarrés!
Si no les heu tastat, us animem a fer-ho: són boníssimes, una explosió de sabors i textures pel paladar. La presentació és molt bonica, senzilla i elegant, transmetent l’amor i la cura amb què han estat fetes.
Aquesta recepta la va presentar la Laura Castel a la Fira de l’Oli de l’any passat i va ser tot un èxit.
Una combinació excel·lent d’ingredients, utilitzant productes de primera qualitat i de proximitat:
• L’oli d’oliva arbequina, de la Vall de Vinaixa.
• L’oli i la sal de tòfona, del nostre veí Jesús Domenech.
(Fotografies de la Laura Castel López)
A continuació, us detallem els ingredients i l’elaboració, tal com ens l’ha explicat la Laura Castel:
Ingredients
• 300 g de xocolata negra al 70%
• 100 ml d’oli d’oliva verge extra d’arbequina
• 20 ml d’oli de tòfona
• Cacau en pols
• Sal de tòfona
Elaboració
1. Desfeu la xocolata al bany maria o al microones, vigilant que no es cremi.
2. Un cop ben fosa, afegiu-hi l’oli d’oliva i l’oli de tòfona.
3. Barregeu-ho bé i afegiu-hi una mica de sal de tòfona.
4. Repartiu la barreja calenta en motlles i poseu-los al congelador.
5. A l’hora de servir, desmotlleu les trufes i empolseu-les amb cacau en pols i una mica més de sal de tòfona per sobre.
Bon profit!!!
Moltes gràcies al Sindicat de Tarrés i especialment a la Laura Castel per compartir aquesta recepta amb nosaltres. Esperem que no sigui l’última!
"...i va ser tot un èxit." Felicitats !!!
ResponEliminaGràcies a vosaltres per tan bonic treball🫶🏼 pensant en la propera recepta!
ResponEliminaFantàstic, quin bé de Déu! Excel·lent! Felicitats i agraïment!
ResponElimina