dijous, 27 d’octubre del 2011

Aturades les obres al carrer Montserrat

A principis d'octubre anunciàvem l'inici de les obres de millora del carrer Montserrat entre la pallissa de cal Palau i l'entrada de la Zona Esportiva. A finals de mes comuniquem que des de fa tres setmanes les obres estan completament aturades.

La primera setmana de treball la màquina rotatòria equipada amb "pica-pica" va espatllar-se per la duresa del terreny que anava trobant. Ja els darrers dies va avançar molt poc perquè sortia deseguida la pedra pinyolenca. L'empresa va decidir realitzar en tot el tram un seguit de cates per veure a quina profunditat anava sortint la pedra. En totes les proves realitzades la pedra pinyolenca sortia d'entre 20 i 40 cm de la superfície. La qual cosa vol dir que la pedra és present a tot arreu i molt a prop de la superfície.

Des d'aleshores l'empresa està buscant una màquina apropiada per continuar obrint el terreny per col·locar el nou clavegueram, la màquina en concret es diu "rasadora", com diu el nom és una màquina preparada especificament per obrir rases. El problema és que per les obres que es realitzen a la comarca del Canal Segarra-Garrigues, sembla que és difícil trobar-ne una de disponible. El consol que ens queda és que quan arribi... avançarà molt la feina... Mentrestant veureu que l'estat de les obres és el mateix de les fotos que vam presentar en l'anterior notícia del blog a principis de mes.

Afegim tres fotos, les dues primeres són de dues de les cates que ha fet l'empresa al mig del carrer per veure a quina profunditat sortia la pedra.





La tercera és del cartell de propaganda que ha col·locat l'empresa...esperem sigui un senyal que tornaran a treballar...






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada