divendres, 28 d’octubre del 2011

El Cementiri Municipal, a punt per Tots Sants

En una anterior informació us explicàvem que s'havien iniciat un seguit de millores al Cementiri Municipal. El dijous dia 27 d'octubre aquestes obres van finalitzar.




En resum el que s'ha fet és el següent: A la paret posterior del cementiri , s'ha arrebossat la part més alta i s'ha col·locat un ràfec de rajola vermella per evitar que l'aigua de la pluja afecti a l'interior dels nínxols.



La resta de millores s'han fet a l'interior del cementiri, bàsicament s'ha regenerat la part davantera dels nínxols, hi havia molt arrebossat caigut,s'ha arrebossat de nou, com podeu veure també s'ha repassat els enguixats dels laterals dels nínxols, s'ha pintat tot d'un color tipus pedra i s'ha posat nova la numeració i els cartells de cada grup de nínxols, aquests, a més a més, s'han posat en català. Números i cartells s'han fet amb pedra del país.

En aquest moment hi ha sis grups de nínxols al cementiri: Verge de Montserrat, Sant Roc, Santa Maria, Immaculada, Sant Isidre i Sant Jordi. Finalment s'han col·locat canals als desaigües de la teulada.
La fotografia següent és de com estaven les parets dels nínxols abans d'arreglar-es... es veu la numeració vella...





Si compareu les fotos que s'adjunten amb les de l'anterior notícia al blog en podreu veure millor les diferències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada