dilluns, 17 d’octubre del 2011

Representació de Tarrés al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges

La Judit (cal Pastisser) en relació amb els seus estudis de Comunicació Audiovisual que està cursant a la Universitat Ramon Llull ha participat amb altres companys de carrera en l'elaboració d'un curt metratge. Concretament ella hi ha col·laborat com a productora.

Aquest curt "LA GOTA", fou seleccionat per al Festival de Sitges on ha estat projectat i també premiat en la seva categoria, ha rebut el premi a "Millor direcció i realització". El curt metratge tracta d'un policia que intenta fer parlar a un home per aconseguir una informació molt valuosa, mitjançant tortures...

Si llegiu la contraportada d'aquest darrer SomGarrigues -núm. 304- veureu que la Judit és una fan del cinema i sobretot del de terror!!! Enhorabona per el premi Judit!!!

En les fotografies que s'adjunten podeu veure quatre moments de la recollida del premi:

La primera fotografia és una foto de grup amb els diversos curts premiats juntament amb les autoritats, com l'alcalde de Sitges el Sr.Miquel Forns. També hi és el director del Festival del Cinema, Àngel Sala, així com alguns dels membres del Jurat, entre els quals podeu veure a l'esquerra a la Sílvia Munt.


En la segona foto hi ha el grup d'estudiants que han realitzat el curt.


En la tercera foto a més dels components de la realització del curt metratge, també hi ha els actors del mateix: Manel Barceló, Daniel Romero i Toni Corvillo.


En aquesta darrera  fotografia hi ha el grup, els actors, i la Isona Passola (productora de PA NEGRE), ja que ella ha estat la professora del grup.


4 comentaris:

  1. Judit enhorabona! Segueix així!

    ResponElimina
  2. JUDIT, MOLTES FELICITATS.
    DE PART DE LA PALLISSA DELS BELGAS

    ESPEREM VEURE EL TEU CURT METRATGE AVIAT.

    ResponElimina