dimecres, 19 d’octubre del 2011

Resultats del 1r BTT - Orientació de Catalunya

La setmana passada us anunciàvem la celebració d'una cursa de BTT orientació que tenia part del recorregut pel terme de Tarrés, des de l'Espluga Calba on hi havia la sortida i l'arribada ens envien la crònica de la cursa i les clasificacions finals. Sembla que de Tarrés hi havia algun participant...

"S’ha celebrat el 1er BTT-O de Catalunya: 6Pedals

El dimecres dia 12 d'octubre al municipi de l'Espluga Calba, província de Lleida, va ser el lloc de celebració del primer rogaine en bicicleta de muntanya. 93 corredores dividits en 39 equips vinguts de tota Espanya es van pujar a les seves bicicletes per trobar les 43 fites distribuïdes per tot el mapa, que es va lliurar a tots els participants 15 minuts abans de la sortida, per a que tinguessin temps de planificar la seva estratègia. Cada fita tenia una puntuació diferent, en funció de la dificultat per trobar-la.

Les altes temperatures van afegir un grau de dificultat a la prova, finalitzada per 38 dels 39 equips que van creuar la línia de sortida. Després de l’arribada de tots els participants, es va celebrar un dinar, previ al lliurament de premis.

Per modalitats, en la categoria HOMES SENIOR, l’equip guanyador va ser el RAID CALAMOCHA, format per JUAN IGNACIO ALGÁS i MIGUEL ÁNGEL RAMO; en categoría DONES SÈNIOR, l’equip guanyador va ser el DN-36, format per NÚRIA DUCH, DIVINA FARRENY i MONTSE MASIP;          en categoria MIXTA SÈNIOR, l’equip guanyador va ser el COLOMBIA, format per URTZI IGLESIAS, UXUE FRAILE i SAÚL ABRIL; en categoria HOMES VETERANS, l’equip guanyador va ser el MOSSEN TRONXO I TRENCAPINS, format per JOSEP FAMADAS i MANUEL TRENCHS; i en categoría MIXTA VETERANS, l’equip guanyador va ser el JA VENIM, format per ALBERT DAVÍ i MIREIA MARTÍNEZ."

El proper esdeveniment de LA NOVA FITA, associació esportiva organitzadora de la prova, serà el proper mes de novembre: Campionat d’Espanya d’Orientació de Centres Escolars 2011