dijous, 11 d’agost del 2011

Concurs de fotografia de la Pedra Seca i el Paisatge de Tarrés

CONCURS DE FOTOGRAFIA DE LA PEDRA SECA I EL PAISATGE DE TARRÉS
OBJECTIU:
Un cop obert El Sindicat al públic creiem seria interessant decorar el seu interior amb fotografies relacionades amb el poble i el nostre paisatge característic: el conreu de secà, el bosc i les construccions de pedra seca. Amb aquesta voluntat d'obrir a tothom la possibilitat de participar-hi es convoca aquest concurs. Les 5 fotografies elegides seran les que decoraran les parets interiors de El Sindicat.
BASES DEL CONCURS:
1. Participants: Podran participar totes aquelles persones que ho desitgin, siguin fotògrafs professionals o aficionats, sempre que compleixin les bases del concurs.
2. Tema: “La pedra seca i/o el paisatge de Tarrés” Són vàlides totes aquelles fotos referents a construccions en pedra seca, per ex. cabanes, marges, basses, aixoplucs, pous, forns de calç... També poden ser vistes del paisatge del terme: flors, bosc, arbres, partides de terme...quelcom identificador amb el municipi de Tarrés.
3. Àmbit territorial: Totes les fotos han de ser del terme de Tarrés.
4. Obres: Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies. No s'admetran muntatges.
Han de ser inèdites i no han d'haver estat premiades en cap altre certamen.
Les fotografies s'hauran de portar a revelar a “INTERFILM LES GARRIGUES” c/ Ensenyança, 22 Les Borges Blanques. Tel. 973 14 05 42 e-mail: lesgarrigues@interfilm.es Les fotografies han de portar al revers el títol, amb el qual es presenten i el lloc on han estat fetes. En cap cas les fotografies portaran el nom de l'autor.
Cada fotografia es presentarà dins d'un sobre tancat amb el títol de la fotografia, al seu interior hi constarà: el títol de la fotografia; el nom i cognom de l'autor; l'adreça i el telèfon del mateix.
5. Jurat: Estarà format per dos membres de l'Ajuntament, un arquitecte, un historiador i fotògraf. El jurat podrà declarar desert el premi si es dirimeix que les fotografies no abasten la qualitat esperada i suficient.
6. Fotografies guanyadores: Aquestes esdevindran propietat de l'ajuntament de Tarrés, el qual es reserva els drets d'exposició i reproducció. De totes maneres es farà implícit el nom de l'autor, tal i com requereix la llei de propietat intel.lectual.
Les fotografies guanyadores seran ampliades per l'Ajuntament per tal de ser penjades per decorar les parets interiors de El Sindicat.
7. Les fotografies que no hagin estat premiades podran ser recollides durant els 30 dies posteriors a la data de proclamació dels premis. Passat aquest termini, les obres que no hagin estat retirades passaran a formar part de l'arxiu fotogràfic de l'Ajuntament de Tarrés.
8. L'organització es reserva el dret de resoldre els casos no previstos en aquestes bases.
9. La participació del concurs pressuposa l'acceptació d'aquestes bases.
10. Les fotografies poden presentar-se a l'Ajuntament de Tarrés
Les fotografies es podran presentar fins el dijous dia 18 d'Agost de 2011
El nom dels guanyadors es farà públic el dia 20 d'agost, dissabte, a les 19 hores durant la inauguració de l'exposició de les fotografies presentades al concurs, aquesta es realitzarà a la Sala Polivalent de El Sindicat.
PREMIS:
L'autor de cada una de les 5 fotografies premiades serà obsequiat amb un detall més un sopar per dues persones a realitzar en un dels dos restaurants del municipi: El Sindicat o El Parador de Tarrés.
A més a més les fotografies passaran a decorar les parets interiors de El Sindicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada