dijous, 11 d’agost del 2011

Programa de la Festa Major de Tarrés 2011


Dissabte 13 d’agost:

- A les 21:15 pregó de Festa Major a la porxada de l’Ajuntament.

La pregonera d'enguany serà la sra. Neus Sanahuja Pelegrí, filla de Tarrés, llicenciada en Dret que exerceix actualment com advocada, també ha treballat a l'administració de Justícia -5 anys com a Fedatària Pública Judicial i 3 com a Jutgessa- i també és professora de l'Escola de Pràctica Jurídica de Lleida.

- A les 22:00 sopar de germanor

Enguany ens proporcionarà el menú l'empresa Castellserà Càtering SL. Tenim de primer “esqueixada de bacallà” i de segon plat “rodó de vedella amb guarnició”. També hi haurà menú infantil.

- En acabar nit de màgia amb el mag SELVIN

- A partir de la 1:00 de la matinada disco-mòbil a la Pista Esportiva.


Diumenge 14 d’agost:

- A les 11:30 Missa Dominical

- A les 19:00 animació, per tots els nens i nenes amb el grup ASSOCIACIÓ COTO FLUIX i el seu espectacle WAITA QUI BALLA, a la plaça de l’Església.

- A l’acabar els nenes i nenes que enguany realitzen l'Esplai Infantil d'Estiu ens oferiran una petita representació a la Sala Parroquial.


Dilluns 15 d’agost:

- A les 10:30 Missa Solemne en honor de l’Assumpció

- En acabar, cercavila de gegants i grallers pels carrers del poble, amb la colla els Serrets de Tarrés i ens acompanyaran les colles de Vimbodí, Borges, La Riba, Vilanova de Bellpuig i l’Albi.

- A les 18:45 inauguració oficial del Sindicat. Presidirà l'acte el sr. Ramon Farré, delegat del Govern de la Generalitat a Lleida. Durant la inauguració hi haurà els parlaments oficials, la descoberta d'una placa commemorativa i un refrigeri per a tothom.

- A les 20:00 ball llarg de tarda amb el grup CAFÈ LATINO, a la plaça de l'Església.


Dimarts 16 d’agost:

- A les 11:30 Missa en honor a Sant Roc

- A les 17:30 i fins les 20:30 parc infantil amb diversos inflables a la Zona Esportiva.

- En acabar, al recinte de les Piscines Municipals xocolatada per a tothom.

- A partir de les 22:30 a la plaça de l'Església, I Trobada d’Acordionistes


Dissabte 20 d'agost:

- A partir de les 8:00 sortida caminant cap als Plans. A les 9:00 esmorzar popular.

- A partir de les 17:00 es farà a la plaça de l'Església la I Trobada de Puntaires de Tarrés. Es convida a tothom a passejar per veure aquest treball artesanal tradicional. A partir de les 19:00 entrega de detalls a totes les participants.

- A les 20:00 Inauguració, al Sindicat, de l'Exposició de Fotografies sobre la “pedra seca i el paisatge de Tarrés”. Proclamació de les fotografies guanyadores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada