dilluns, 14 de novembre del 2011

Es reprenen les obres del carrer Montserrat

El passat dijous 10 de novembre es van reprendre les obres d'urbanització i soterrament de serveis del carrer Montserrat. Finalment va arribar la màquina que ha de permetre fer les rases a la roca pinyolenca per posar-hi els nous tubs de clavegueram i aigües pluvials.

A les 9 del matí arribava el comboi de transport especial que a traslladat la màquina provinent de Girona. La màquina en qüestió, dita rasadora, fou portada en un camió tipus góndola. Segons paraules dels tècnics de l'empresa que fa l'obra, aquesta màquina fa un pes superior a les 70 tones -no és broma...-.

La primera foto que veieu correspon al moment de l'arribada del comboi al poble.




Les següents fotos són ja de la màquina descarregada, en veieu alguns detalls força curiosos, com l'utensili que utilitza per fer les rases, una mena "d'espasa gegant de motoserra". Les dimensions són força destacables, és una mena de gratadora gegant.






Tenim també un seguit de fotos de la rasadora en funcionament, veieu com queda el forat a l'alçada de cal Gual, les darreres fotos en veu com aixeca certa quantitat de pols al treure la roca triturada del forat i dipositar-la just al lateral. Us podem garantir que fa feina...i soroll... molt soroll !!!





1 comentari:

  1. guau quina passada de màquina, això es impresionant, si t'agafa una d'aquestes ja pots corre ja!

    ResponElimina