dijous, 3 de novembre del 2011

Renovació d'una part del magatzem de les Escoles

Ja s'han acabat les diverses obres de millora en el magatzem de l'ADF, les antigues escoles del poble. El passat mes de setembre els paletes van començar a treballar per tal de renovar el porxo de les antigues escoles així com el lavabo que es conserva al seu interior. 





Primer de tot es va tallar el gran pi situat al costat del porxo ja que l'acumulació de pinassa a la teulada era un problema important i també les arrels que aixecaven l'asfalt del carrer. S'ha fet nova la teulada del porxo i aquest s'ha tancat pels dos costats quedant una petita saleta d'uns 10 m2. 







El lavabo interior s'ha fet completament nou i està equipat amb dutxa, wc i aigüera. Just davant del lavabo ha quedat un petit espai condicionat com a "mini" cuina. 


L'enrajolat del lavabo és nou i tota la rajola del terra també. En total ha quedat una magatzem d'uns 17 m2 que consta de tres espais diferenciats: sala, cuina i lavabo. Segons ens han explicat fonts de l'ajuntament del poble, la cuina amb tot l'equipament -mobles, extractor, aigüera i "nevereta"- s'ha aprofitat de les cuines que es van desmuntar dels apartaments del Sindicat.







Exteriorment l'edifici també s'ha rehabilitat un xic, per exemple s'ha repassat tota la teulada -hi havia força teules trencades- també s'han arrebossat diverses parets on es veia el totxo, s'ha posat una canal a la vessant de la teulada que dona al carrer.


Ales fotos podeu veure com han quedat les obres, per fora i també per dins...


Busquem fotografies de com eren les Escoles abans... en teniu alguna?

2 comentaris:

  1. Recordeu que tota aquesta informació es reprodueix assíduament a Facebook, concretament en el grup privat Tarres al 100%, gràcies a tots els que ho feu possible

    ResponElimina
  2. Hola,
    Faig recerca dels edificis escolars anteriors a la dictadura franquista.
    En quina data es feia l'edifici de l'escola ?
    En sabeu l'autor ?
    Quan deixava de funcionar?
    Gràcies

    coneixercatalunya@gmail.com

    ResponElimina