dimarts, 1 de novembre del 2011

Última actuació de l'any dels Grallers i Geganters de Tarrés

El diumenge dia 30 d'octubre la colla de gegants i grallers "Els Serrets" de Tarrés van cloure la temporada de sortides participant de la Festa de la Castanyada de Vilanova de Prades.



Enguany s'han realitzat força sortides, es va començar  a Lleida, Vilanova de Bellpuig, també es feu el viatge a Arenys de Munt, i ja a l'estiu Vimbodí, Llorens, la Festa Major de Tarrés, l'Espluga Calba, les Borges Blanques, Vallbona de les Monges, Cervià i ara Vilanova...deu ni do!!!









Des de "Tarrés al dia" us felicitem a tots i totes per la vostra dedicació desinteressada portant el nom de Tarrés a tots aquests llocs. 

Ara a descansar una mica durant l'hivern i l'any vinent a tornar-hi!!!

2 comentaris:

  1. El vostre entusiasme i dedicació representa al poble de la manera més positiva i directa que es podria fer. ÀNIMS I L´ENHORABONA A TOTS ELS COMPONENTS!!!!!!

    ResponElimina
  2. Estic d´acord amb l´anterior comentari, es d´admirar la vostra dedicació i la vostra feina. Felicitats a tots els que formeu part dels gegants i grallers i també a tots els que els hi feu costat acompanyant-los en cada sortida.MOLTES FELICITAS !!!!!!!!!

    ResponElimina